Arrangement

Utdrikningslag

Skal du holde utdrikningslag for en venn og er i beita for idéer? Slapp av, vi har løsningen! Vi har arrangert utdrikningslag både innendørs og utendørs i mange år og står klare for å hjelpe deg – uansett hvor mange dere er. Ved ankomst går vi gjennom alt av regler og hvordan utstyret virker. Deretter deler vi dere opp i to eller flere lag og dere spiller så mot hverandre. Legg turen innom oss for denne spesielle dagen og ha det gøy!

Firmaarrangement

Trondheim Paintball har gleden av å tilby en sporty og morsom opplevelse for deg og dine ansatte. I paintball vil adrenalinet fosse gjennom kroppen og de ansatte får møte sine kollegaer på en uformell arena – samtidig som de gjør noe spennende og aktivt!

Gi dine ansatte, kunder eller leverandører en opplevelse de sent vil glemme! Vi skreddersyr en turnering for dere. Hvert lag har inntil 5 personer og alle møter alle i innledende runder. Arrangementet avsluttes med finaler og kåring av en vinner. Ved ankomst får dere informasjon om sikkerhet, utstyr og spilleregler, og en instruktør følger dere under hele arrangementet.

Arrangementer

Vi skreddersyr et opplegg med paintball for ditt arrangement. Uansett om deltakerne er dine venner, ansatte eller kunder, så kan vi finne et opplegg som passer for dere. Vi har mange muligheter, og her er noen valg du får:

  • Vil dere spille utendørs (med malingskuler) eller innendørs (med gummikuler)?
  • Vil dere spille for moro skyld eller vil dere konkurrere mot hverandre?